foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
BXS Entertainment on stage vzw

2010102582554logo_blauw.png

BXS Entertainment On Stage vzw is een van de grootste culturele verenigingen in Geraardsbergen. Onze vereniging telt zo’n 125 leden. Dit getal omvat zowel de leden voor als achter de schermen.

Elk voorjaar zorgen wij samen met onze leden voor een fantastische performance. Het ene jaar brengen we een wervelende musical, het andere jaar verrassen we het publiek met een totaalspektakel. Elke musical of elk totaalspektakel brengen wij op drie verschillende momenten: vrijdagavond, zaterdagavond en zondagnamiddag. Een ticket voor zo’n voorstelling kost €15. 

Naast onze eigen voorstellingen staan wij ook open voor optredens op evenementen. In het verleden traden wij o.a. op in Disneyland Parijs, tijdens de zomerkermis te Geraardsbergen, als begeleiding bij Vlaamse artiesten waaronder Natalia, Sandrine, Sam Gooris, Wim Soutaer en Dean. Maar ook op sportevenementen, zoals de kampioenenvieringen en opendeurdagen van RSC Anderlecht, waren wij van de partij.

Weet dat iedere jongere gratis kan toetreden tot onze basisgroepen "dans". Er zijn slechts enkele verplichtingen zoals het betalen van de sportverzekering (10 EUR), de aankoop van een T-shirt en de verkoop van enkele kaarten voor het eetfestijn.

Indien je beroep op ons wil doen, dan kan dat hier.  

BXS helpt graag het goede doel. Zo hebben we verschillende keren op het podium gestaan voor o.a. Kom Op Tegen Kanker. In 2018 zamelden we 1.000 euro in voor De Kleppe tijdens de Warmste Week van StuBru

Ten slotte zijn wij een vereniging zonder winstoogmerk (v.z.w.). Dat betekent dat wij over een rechtspersoonlijkheid beschikken die losstaat van onze leden. Als lid verbind je jouw eigen bezit dus niet aan ons. 

Copyright © 2024 BXS Entertainment on stage vzw  Rights Reserved.