foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
BXS Entertainment on stage vzw

Binnen BXS zijn er heel wat afdelingen die samenwerken aan de producties. Zowel jongeren als volwassenen maken hiervan deel uit. 

Wij investeren in de opleiding van onze jeugd. Dat is voor ons heel belangrijk. De jeugd is uiteraard de toekomst, en dus ook de toekomst van BXS. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere jongere die toetreedt een goede opleiding krijgt.

Daarnaast zijn ook onze volwassenen cruciaal. Zowel voor als achter de schermen. Wij streven een goede samenwerking tussen jeugd en volwassenen na.  

In de afdelingen zang, dans en woord bieden we af en toe ook workshops aan. Vaak brengen externe professionals onze leden iets bij.

Onze acteurs, jong en oud, kregen in 2018 een musicalweekend voorgeschoteld met tal van workshops inzake zang, dans en toneel. Dit was ter voorbereiding van de musical ‘Kermichil’. 

Tot slot nog meegeven dat iedere jongere gratis kan toetreden tot onze basisgroepen "dans". Er zijn slechts enkele verplichtingen zoals het betalen van de sportverzekering (10 EUR), de aankoop van een T-shirt en de verkoop van enkele kaarten voor het eetfestijn.

Copyright © 2024 BXS Entertainment on stage vzw  Rights Reserved.